• Alexandrzaal Kasteel Rijnhuizen

  Alexanderzaal

Kasteel Rijnhuizen

Unieke ruimte

De Alexanderzaal is toch wel het pronkstuk van Kasteel Rijnhuizen. Het interieur van deze ruimte is verrijkt met prachtige wandschilderingen die van grote culturele waarde zijn. Deze zaal dateert uit de 18e eeuw en heeft zijn naam te danken aan de kunst op de wanden waarin Alexander de Grote de hoofdrol speelt. Wat deze ruimte zo bijzonder maakt, is dat bij binnenkomst in deze zaal je mee terug wordt genomen in de tijd. Het is daardoor een ideale en unieke ruimte om verschillende activiteiten te organiseren. 

Plan direct een afspraak voor een bezichtiging en beleef het zelf!

Kasteel Rijnhuizen
Kasteel Rijnhuizen

Mogelijkheden in de Alexanderzaal

De Alexanderzaal kan onder andere worden gebruikt voor een diner, ceremonie of ingezet worden als vergaderlocatie. Bekijk alle mogelijkheden of neem contact met ons op, we denken graag mee! 

 • Vergaderen

  Indruk maken op het gezelschap en vergaderen in een unieke zaal? Dan is de Alexanderzaal perfect! Het is het pronkstuk van Kasteel Rijnhuizen. In deze zaal zijn verschillende opstellingen mogelijk, denk hierbij aan een U-vorm, voorstelling, carré, en nog meer. 

  Benieuwd naar de andere zakelijke mogelijkheden op Kasteel Rijnhuizen? Bekijk de zakelijke events hier!

 • Ceremonie

  De ceremonie in een prachtige unieke zaal beleven? Boek dan de Alexanderzaal. Deze ruimte zorgt ervoor dat het een ceremonie wordt om nooit meer te vergeten. Bekijk alle mogelijkheden voor een bruiloft bij Kasteel Rijnhuizen hier!

  Wij raden voor een ceremonie in de Alexanderzaal een maximum van 60 personen aan. 

 • Diner

  In de Alexanderzaal is de mogelijkheid om samen met een gezelschap te genieten van een heerlijk diner. Zo verzorgen wij een twee, drie of vier gangen diner. Liever een koud en/of warm buffet? Dat is geen enkel probleem, ook dat is mogelijk! 

  Bij alle arrangementen houden we rekening met eventuele dieet/allergie wensen. 

 • Trouwreportage

  Mooie foto's voor jullie trouwreportage is natuurlijk erg belangrijk. De Alexanderzaal is een prachtig decor. Beleef een sprookje met een kasteel fotoshoot. Het kasteel wordt voor een trouwreportage ingericht naar wens en het prachtige landgoed is daarbij ook ter beschikking! 

  De maximum groepsgrootte bij een trouwreportage is 10 personen.

Kasteel Rijnhuizen

Reviews

 • Google reviews

  Kasteel Rijnhuizen scoort een 4.5 van de 5 sterren op Google. Bekijk de Google reviews hier!

 • LinkedIn

  Naast onze Instagram en Facebook pagina is Kasteel Rijnhuizen ook te vinden op LinkedIn. Mis niets en volg ons direct!

Kasteel Rijnhuizen