• Hogere resolutie

  Evenementen op Kasteel Rijnhuizen

Kasteel Rijnhuizen

Evenementen Kasteel Rijnhuizen

Op Kasteel Rijnhuizen zijn er verschillende mogelijkheden voor evenementen, van een verjaardag tot aan een jubileum. Liever culinair genieten van een uitgebreid diner in onze prachtige Alexanderzaal of in het moderne koetshuis? Plan een bezichtiging en ervaar de magie van alle verschillende ruimtes zelf!

 • Verjaardag

  Een verjaardag vieren met een groot gezelschap? Dan is Kasteel Rijnhuizen een prachtige locatie om een onvergetelijk feest te geven! 

  Wij organiseren allerlei verjaardagsfeesten met heerlijke arrangementen. Van een lopend buffet tot aan een culinair diner, er is van alles mogelijk! 

 • Jubileum

  12,5 jaar getrouwd? Of misschien al 25 jaar in trouwe dienst? Dan is het uiteraard tijd voor een feestje! Dit kan bij Kasteel Rijnhuizen. Wij verzorgen graag een (werk)jubileum van A to Z. 

  Neem contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden. We denken graag mee!

 • Arrangementen

  Bij Kasteel Rijnhuizen kan er ook culinair genoten worden van verschillende arrangementen. Zo verzorgen wij twee, drie of vier gangen diners, koude en warme buffetten, heerlijke kasteel lunches en high teas! 

  Samen met een gezelschap genieten van een heerlijke whiskey of wijn proeverij? Dat kan ook! Plan een bezichtiging en bespreek met ons de mogelijkheden.

 • Activiteiten

  Naast verjaardagen en jubileums kunnen er bij Kasteel Rijnhuizen ook diverse activiteiten worden georganiseerd. Er kan bijvoorbeeld worden gevaren met een bootje vanaf de museumwerf of verschillende spellen worden gespeeld met achteraf een lekkere afsluitende borrel. 

  Benieuwd naar de activiteiten? Neem dan contact met ons op, we bespreken het graag! 

Kasteel Rijnhuizen

Reviews

 • Google reviews

  Kasteel Rijnhuizen scoort een 4.5 van de 5 sterren op Google. Bekijk de Google reviews hier!

 • LinkedIn

  Naast onze Instagram en Facebook pagina is Kasteel Rijnhuizen ook te vinden op LinkedIn. Mis niets en volg ons direct!

Kasteel Rijnhuizen
Kasteel Rijnhuizen

Locatie Kasteel Rijnhuizen

Maak een afspraak om een keer langs te komen!