• Kasteel rijnhuizen koetshuis JPG

  Koetshuis Noord

Kasteel Rijnhuizen

Moderne faciliteiten

Naast het prachtige kasteel staan er op het landgoed twee gerenoveerde, moderne koetshuizen. Een daarvan is Koetshuis Noord. Dit koetshuis is voorzien van alle gemakken als het gaat om vergaderingen en workshops geven tot aan het houden van een gezellig diner. Koetshuis Noord heeft een beneden- en bovenverdieping waar er gebruik gemaakt kan worden van de moderne faciliteiten. 

Kasteel Rijnhuizen
Kasteel Rijnhuizen

Mogelijkheden in Koetshuis Noord

In Koetshuis Noord zijn er een tal aan mogelijkheden. Zo kan er een vergadering, workshop, diner of borrel worden gehouden. Vragen over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen graag! 

 • Vergaderlocatie

  Koetshuis Noord is een ideale vergaderlocatie in Nieuwegein! Doordat de locatie centraal ligt, is het erg makkelijk te bereiken. In het Koetshuis kan er gebruik gemaakt worden van de moderne schermen die ook beschikken over een camera. Op deze manier kunnen collega's op afstand makkelijk aanschuiven bij de vergadering! Ook zijn onze middelen voorzien van clickshare. 

  Interesse om een zakelijk event te organiseren op Kasteel Rijnhuizen? Neem dan contact met ons op, we bespreken graag de mogelijkheden!

 • Dineren

  In Koetshuis Noord kunt u ook culinair genieten van een heerlijk diner. Zo verzorgen wij twee, drie of vier gangen diners, koude en warme buffetten, heerlijke lunches, high teas en barbecues! Het is geschikt om samen met een klein gezelschap te genieten!


  Liever met een groot gezelschap, bijvoorbeeld 40 personen, dineren? Dat kan in onze Alexanderzaal! Bekijk de mogelijkheden of neem contact met ons op, we helpen je graag.

 • Workshop

  Een workshop geven namens het bedrijf? Dat kan in Koetshuis Noord! Wij beschikken over diverse middelen om ervoor te zorgen dat de workshop een succes is. Er kan gebruik worden gemaakt van de boven- en benedenverdieping. 

  De workshop gedeeltelijk buiten laten plaatsvinden? Dat kan! Op ons prachtige landgoed is een hoop mogelijk. We bespreken het graag!

 • Borrelen

  Naast vergaderingen, workshops en diners kan er ook een borrel gehouden worden in Koetshuis Noord. Het koetshuis is hiervoor van alle gemakken voorzien. Speeches houden tijdens de borrel? Dat is geen probleem met onze hightech schermen die voorzien zijn van clickshare!

  Benieuwd naar de borrel mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op, we vertellen graag meer!

Kasteel Rijnhuizen

Koetshuis Zuid

Het andere koetshuis dat op het landgoed staat is Koetshuis Zuid. Dit koetshuis is een stukje groter dan Koetshuis Noord en beschikt ook over alle moderne faciliteiten. Het is een ideale ruimte voor een diner, feest, borrel, vergadering of workshop!

Koetshuis Zuid zal binnenkort beschikbaar zijn voor evenementen

Locatie Kasteel Rijnhuizen 2
Kasteel Rijnhuizen
 • Google reviews

  Kasteel Rijnhuizen scoort een 4.5 van de 5 sterren op Google. Bekijk de Google reviews hier!

 • LinkedIn

  Naast onze Instagram en Facebook pagina is Kasteel Rijnhuizen ook te vinden op LinkedIn. Mis niets en volg ons direct!

Kasteel Rijnhuizen