• Kasteel rijnhuizen 05

  Ruimtes

Kasteel Rijnhuizen

Ruimtes Kasteel Rijnhuizen

Kasteel Rijnhuizen heeft een aantal ruimtes die deze locatie zo uniek maken. Naast het prachtige kasteel staan er op het terrein ook twee koetshuizen en een theehuisje. Dit zorgt ervoor dat we verschillende ruimtes kunnen aanbieden en daardoor veel mogelijkheden hebben! 

 • Alexanderzaal

  Een van de mooiste ruimtes in het kasteel is toch wel de Alexanderzaal. Loop deze zaal binnen en stap even terug in de oude tijd. De artistieke muren en bouwwerk zijn een prachtstuk. Het is een perfecte zaal voor bijvoorbeeld een diner of vergadering! 

  Bekijk alle mogelijkheden van de Alexanderzaal.

 • Tuinkamer

  Naast de Alexanderzaal beschikken wij in het kasteel over de Tuinkamer. Het heeft de naam Tuinkamer gekregen door de prachtige kunstwerken op de muren. Het is de kleinere zaal van het kasteel en daardoor perfect om samen te komen met een klein gezelschap! 

  Bekijk de verschillende mogelijkheden van de Tuinkamer.

 • Koetshuis Zuid

  Op het landgoed staan twee koetshuizen. Een daarvan is Koetshuis Zuid. Dit is het grootste koetshuis op het terrein en zal binnenkort beschikbaar zijn voor lunches, diners, feesten en nog meer! 

 • Koetshuis Noord

  Pal naast Koetshuis Zuid staat het andere koetshuis, genaamd Koetshuis Noord. Dit koetshuis is wat kleinschaliger wat het perfect maakt voor bijvoorbeeld vergaderingen en lunches met een kleiner gezelschap. 

  Bekijk hier de mogelijkheden van Koetshuis Noord.

 • Theehuisje

  Het landgoed beschikt naast het kasteel en de koetshuizen over een historisch theehuisje. Dit huisje is gelegen aan het water achter het kasteel. Perfect voor bijvoorbeeld een intieme lunch of fotoshoot! 

  Bekijk de mogelijkheden van het Theehuisje.

 • Landgoed

  Het kasteel wordt omringd door een prachtig stuk grond met bossen, bruggetjes en water. Een unieke locatie om bijvoorbeeld trouwreportages te maken. Ook is er een steiger aanwezig voor het aanvaren van bootjes. 

  Bekijk de mogelijkheden van het Landgoed Rijnhuizen.

Kasteel Rijnhuizen
Kasteel Rijnhuizen

Reviews

 • Google reviews

  Kasteel Rijnhuizen scoort een 4.5 van de 5 sterren op Google. Bekijk de Google reviews hier!

 • LinkedIn

  Naast onze Instagram en Facebook pagina is Kasteel Rijnhuizen ook te vinden op LinkedIn. Mis niets en volg ons direct!

Kasteel Rijnhuizen