• Kasteel rijnhuizen bijgebouwen 01

  Theehuisje

Kasteel Rijnhuizen

Historisch theehuisje

Wanneer je over het landgoed wandelt kom je aan het einde terecht bij het water waar een schattig, historisch theehuisje staat. Dit huisje is een ideale plek om samen met een klein gezelschap een gezellige lunch of brunch te houden, een high tea of misschien wel een vergadering! Vanuit het theehuis is er een prachtig uitzicht met aan de ene kant het water en aan de andere kant het prachtige landgoed van Kasteel Rijnhuizen. 

Kasteel Rijnhuizen
Kasteel Rijnhuizen

Mogelijkheden

Een fotoshoot, vergadering of een lunch met een prachtig uitzicht? Of genieten van een heerlijke high tea in het theehuisje? Er is van alles mogelijk!

 • Fotoshoot

  Het theehuis is een prachtig decor voor een fotoshoot. Door de ligging aan het water is het een ideale plek om foto's te maken, al helemaal voor een bruiloft. Wandel over het landgoed richting het theehuis voor het perfecte plaatje! 

  Een fotoshoot bij het theehuis houden? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, we bespreken het graag! 

 • High tea

  Met een klein gezelschap genieten van een heerlijke high tea in het theehuisje? Dat kan! Kasteel Rijnhuizen verzorgt een high tea die helemaal past bij het huisje. Eventuele allergieën en dieetwensen kunnen allemaal besproken worden om ervoor te zorgen dat iedereen kan genieten!

  Het minimum aantal personen voor een high tea in het theehuisje is 5.

 • Lunch of brunch

  Genieten van een heerlijke lunch of brunch aan het water in het theehuisje? Neem dan contact met ons op en dan kunnen we alle mogelijkheden omtrent een lunch of brunch gezamenlijk bespreken. Wandel na het eten rustig langs het water en over het landgoed om ook even te genieten van de prachtige natuur!

  Het minimum aantal personen voor een lunch of brunch in het theehuisje is 5.

 • Vergaderlocatie

  Vergaderen op een unieke locatie met een prachtig uitzicht? Dan is het theehuisje perfect! Samen met een klein gezelschap kan er in alle rust en met genoeg privacy vergaderd worden in het theehuisje. 

  Vergaderen met een groot gezelschap? Bekijk dan de mogelijkheden van de Alexanderzaal of ons Koetshuis!

Kasteel Rijnhuizen
 • Google reviews

  Kasteel Rijnhuizen scoort een 4.5 van de 5 sterren op Google. Bekijk de Google reviews hier!

 • LinkedIn

  Naast onze Instagram en Facebook pagina is Kasteel Rijnhuizen ook te vinden op LinkedIn. Mis niets en volg ons direct!

Kasteel Rijnhuizen