• Trouwen-op-kasteel-rijnhuizen-2

  Trouwen op Kasteel Rijnhuizen

Kasteel Rijnhuizen

Beleef een sprookje

Gefeliciteerd! Jullie gaan trouwen, heel leuk! Het is natuurlijk van belang dat jullie niet alleen verliefd zijn op elkaar, maar ook op de locatie waar jullie het ja-woord aan elkaar gaan geven. Kasteel Rijnhuizen is een sprookjesachtige locatie om samen de mooiste dag van jullie leven te vieren. Wij kunnen alles verzorgen, van decoratie tot aan catering, van een luxe lunch tot aan een sprankelend feest. Met onze stijlvolle zalen binnen het kasteel, de koetshuizen en een pracht aan romantische tuinen, bieden we voor iedere wens een mooie invulling.

Kasteel Rijnhuizen
Kasteel Rijnhuizen

Mogelijkheden

Er zijn een tal aan mogelijkheden om jullie perfecte dag bij Kasteel Rijnhuizen te vieren. Van de first look tot aan het feest, wij bespreken het graag! Onderstaand hebben we de verschillende mogelijkheden op een rijtje gezet. 

 • First look

  Tijdens jullie bruiloft zullen jullie veel bezig zijn met elkaar, jullie familie en vrienden en is het vooral belangrijk dat jullie genieten. Wij raden altijd aan om voor de bruiloft een first look te doen. Op deze manier zien jullie elkaar voor het eerst en kunnen er prachtige foto's worden gemaakt van dit intieme moment tussen jullie. 

  De first look kan plaatsvinden op ons mooie landgoed!

 • Ceremonie

  De ceremonie is het moment waarop jullie het ja-woord aan elkaar zullen geven. Een moment voor jullie en jullie gasten om nooit meer te vergeten. Op Kasteel Rijnhuizen hebben jullie de mogelijkheid om de ceremonie binnen, in bijvoorbeeld de Alexanderzaal, of buiten te laten plaatsvinden. 

  We bespreken graag alle mogelijkheden rondom de ceremonie!

 • Borrel en diner

  Jullie hebben elkaar het ja-woord gegeven, gefeliciteerd! Dan is het nu tijd om samen met jullie vrienden en familie het glas te heffen! Er worden foto's gemaakt, felicitaties uitgedeeld en vooral veel herinneringen gemaakt. 

  Na de borrel is het tijd om te gaan genieten van een heerlijk diner! Liever een buffet? Er is van alles mogelijk op Kasteel Rijnhuizen!

 • Feest

  Na het diner gaan de voetjes van de vloer in ons prachtige Koetshuis! Het kersverse bruidspaar zal het feest beginnen met de openingsdans waarna het tijd is om er een groot feest van te maken met al jullie gasten. 

  Willen jullie een dj of liever een liveoptreden? We bespreken het graag om er voor te zorgen dat dit een feest wordt om nooit te vergeten!

Kasteel Rijnhuizen

Alles op één locatie

Wanneer jullie gaan trouwen is het fijn als de ceremonie, de borrel, het diner en feest op één locatie plaatsvindt. Dit kan bij Kasteel Rijnhuizen! Doordat wij beschikking hebben over het kasteel, de koetshuizen, het theehuisje en het landgoed, zijn er tal aan mogelijkheden. Zo kan de ceremonie bijvoorbeeld plaatsvinden in de Alexanderzaal of buiten met mooi weer! De borrel kan plaatsvinden in het koetshuis of in de entree van het kasteel. Het feest kan in een van de koetshuizen plaatsvinden of bij mooi weer buiten. Genoeg mogelijkheden! 

Bekijk alle ruimtes op Kasteel Rijnhuizen hier

Trouwen alles op een locatie kasteel rijnhuizen
Kasteel Rijnhuizen
 • Google reviews

  Kasteel Rijnhuizen scoort een 4.5 van de 5 sterren op Google. Bekijk de Google reviews hier!

 • LinkedIn

  Naast onze Instagram en Facebook pagina is Kasteel Rijnhuizen ook te vinden op LinkedIn. Mis niets en volg ons direct!

Kasteel Rijnhuizen
Kasteel Rijnhuizen

Locatie Kasteel Rijnhuizen

Maak een afspraak om een keer langs te komen!