• Tuinkamer met kerst JPG

  Tuinkamer

Kasteel Rijnhuizen

De tuinkamer

De Tuinkamer is de andere prachtige ruimte van het kasteel. Deze kamer is net als de Alexanderzaal geschikt voor verschillende activiteiten. Het bijzondere aan de Tuinkamer is dat tijdens de herstelwerkzaamheden in 1971 de wandschilderingen zijn ontdekt. Deze schilderingen zijn waarschijnlijk gemaakt in het begin van de 19e eeuw. Vermoedelijk zijn de muurschilderingen geïnspireerd en gemaakt naar het modellenboek van de beroemde Franse architect Daniel Marot, die in de 17e eeuw in Nederland werkte.

De Tuinkamer is de kleinere zaal in het kasteel. Het is een perfecte ruimte om samen te komen met een kleiner gezelschap. 

Tuinkamer ruimte
Kasteel Rijnhuizen

Mogelijkheden Tuinkamer

Ondanks dat de Tuinkamer kleiner is dan de Alexanderzaal is er nog steeds een hoop mogelijk. Van een diner tot een vergadering en van een intieme ceremonie tot aan een fotoshoot, het kan in de Tuinkamer!

 • Zakelijke meeting

  Vergaderen met een klein gezelschap? Dan is de Tuinkamer een ideale ruimte! De kamer is van binnen oud en uniek, maar de communicatiemiddelen zijn gelukkig wel van deze tijd. Voor een vergadering is alles aanwezig, van een groot scherm, tot een flip-over bord. In deze zaal zijn er verschillende opstellingen mogelijk, bijvoorbeeld een U-vorm, theater, carré, en nog meer.

  Benieuwd naar de andere zakelijke mogelijkheden op Kasteel Rijnhuizen? Bekijk de zakelijke events hier!

 • Trouwceremonie

  Gaan jullie binnenkort trouwen in het gezelschap van een kleine groep? Dan is de Tuinkamer de ideale intieme ruimte om gebruik van te maken! Met de prachtige muurschilderingen is het een adembenemende ruimte om elkaar het ja-woord te mogen geven. Alle mogelijkheden over een bruiloft bij Kasteel Rijnhuizen vind je hier!

  Wij raden voor een ceremonie in de Tuinkamer een maximum van 20 personen aan.

 • Fotoshoot

  In de Tuinkamer kunnen er prachtige foto's gemaakt worden voor bijvoorbeeld een trouw fotoshoot! Naast de Tuinkamer kan er dan ook gebruik worden gemaakt van de Alexanderzaal en ons prachtige landgoed. Dit is een hele mooie buiten locatie voor fotoshoots. 

  De maximum groepsgrootte bij een fotoshoot is 10 personen.

 • Dineren

  In de Tuinkamer is er de mogelijkheid om samen met een klein gezelschap te genieten van een heerlijk diner of buffet. Zo verzorgen wij twee, drie of vier gangen diners en koude en warme buffetten. Bij alle arrangementen houden we rekening met eventuele dieet/allergie wensen.

  Een diner organiseren in combinatie met een evenement op het kasteel? Dat kan! Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden, we bespreken het graag!

Kasteel Rijnhuizen
 • Google reviews

  Kasteel Rijnhuizen scoort een 4.5 van de 5 sterren op Google. Bekijk de Google reviews hier!

 • LinkedIn

  Naast onze Instagram en Facebook pagina is Kasteel Rijnhuizen ook te vinden op LinkedIn. Mis niets en volg ons direct!

Kasteel Rijnhuizen