• Vergaderloatie Nieuwegein Kasteel Rijnhuizen

    Vergaderen op Kasteel Rijnhuizen

Kasteel Rijnhuizen

Vergaderen in Nieuwegein

Op zoek naar een vergaderlocatie in Nieuwegein? Dan is Kasteel Rijnhuizen de geschikte locatie! Van vergaderingen met de modernste communicatiefaciliteiten (denk hierbij aan clickshare) in het koetshuis tot aan vergaderingen in de Alexanderzaal, er is van alles mogelijk. Zo kan er vergaderd worden met een klein of groot gezelschap. Op Kasteel Rijnhuizen beschikken we namelijk over diverse vergaderruimtes. Dit zorgt ervoor dat er met een gezelschap van 6 personen vergaderd kan worden, maar ook met een gezelschap van 60.


Benieuwd naar onze vergadermogelijkheden? Neem dan contact met ons op, we bespreken ze graag!

Kasteel Rijnhuizen

Vergaderarrangementen

Tijdens een vergadering is het belangrijk dat iedereen scherp blijft. Er kan dan ook gekozen worden om de vergadering te combineren met een heerlijke, verzorgde lunch. Of liever de vergadering afsluiten met een gezellige borrel? Ook dat is mogelijk. Op Kasteel Rijnhuizen verzorgen we namelijk naast een uitgebreide lunch, ook verschillende vergaderarrangementen, zoals een afsluitende borrel met een paar drankjes en een hapje. 

Meer weten over onze vergaderarrangementen? Bekijk dan onze vergaderbrochure of neem contact met ons op. We bespreken de vergadermogelijkheden graag!

Vergaderen Nieuwegein Kasteel Rijnhuizen
Kasteel Rijnhuizen

Reviews

  • Google reviews

    Kasteel Rijnhuizen scoort een 4.5 van de 5 sterren op Google. Bekijk de Google reviews hier!

  • LinkedIn

    Naast onze Instagram en Facebook pagina is Kasteel Rijnhuizen ook te vinden op LinkedIn. Mis niets en volg ons direct!

Kasteel Rijnhuizen
Kasteel Rijnhuizen

Locatie Kasteel Rijnhuizen

Maak een afspraak om een keer langs te komen!