• Vergaderlocatie-kasteel-rijnhuizen

  Zakelijke events op Kasteel Rijnhuizen

Kasteel Rijnhuizen

Zakelijke events

Op Kasteel Rijnhuizen zijn veel mogelijkheden als het gaat om een zakelijk event. Van een bedrijfsjubileum tot aan teambuilding sessies op het prachtige landgoed. Wij verzorgen elk gewenst bedrijfsfeest! Maak een afspraak voor een bezichtiging!

Kasteel Rijnhuizen
Kasteel Rijnhuizen

Mogelijkheden

Op zoek naar een geschikte locatie voor een bedrijfsjubileum of bedrijfsevenement? Er is van alles mogelijk bij Kasteel Rijnhuizen als het gaat om zakelijke evenementen. Bekijk alle mogelijkheden op Kasteel Rijnhuizen!

 • Bedrijfsfeest

  Een thema feest organiseren met het bedrijf? Of een feestje omdat de collega's daar aan toe zijn? Dat kan op Kasteel Rijnhuizen. Zo kan het feest gehouden worden in het kasteel of in een van onze moderne koetshuizen. Wij verzorgen het bedrijfsfeest van A tot Z! 

  Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

 • Bedrijfsjubileum

  Bestaat het bedrijf binnenkort 30, 40 of 50 jaar? Of is er een medewerker binnenkort alweer 25 jaar in dienst? Dan is het natuurlijk tijd voor een gezellig feest met alle collega's! Op Kasteel Rijnhuizen kan ieder bedrijfsjubileum gevierd worden. Met diner of zonder, alles is mogelijk. 

  Een keer komen bezichtigen? Dat kan! Bel of mail ons om een afspraak in te plannen, we vertellen graag meer!

 • Teambuilding

  Op Kasteel Rijnhuizen kunnen er verschillende teambuildingsessies gehouden worden! Er kan gebruik worden gemaakt van de tuinen, de zalen in het kasteel, bijvoorbeeld de Alexanderzaal, en Koetshuis Noord. Verschillende activiteiten kunnen worden georganiseerd met het team om te zorgen voor een succesvolle dag. 

  Wij vertellen graag meer tijdens een bezichtiging!

 • Workshops

  Van plan om een workshop te geven namens het bedrijf? Dat kan op Kasteel Rijnhuizen! Wij beschikken over diverse zalen om ervoor te zorgen dat de workshop een succes is. Er kan gebruik worden gemaakt van de Alexanderzaal of de Tuinkamer, of misschien kan de workshop buiten plaatsvinden op ons prachtige landgoed!

  Neem contact op voor de mogelijkheden.

Kasteel Rijnhuizen

Vergaderen op Kasteel Rijnhuizen

Vergaderen in Nieuwegein? Dan is Kasteel Rijnhuizen de geschikte locatie. Naast het organiseren van bedrijfsfeesten, kan er ook vergaderd worden op onze locatie. Zo kan dit met een groot of klein gezelschap. Wij beschikken over diverse ruimtes voor vergaderingen waar er gebruik gemaakt kan worden van moderne apparatuur. De vergadering combineren met een heerlijke lunch of borrel? Dat kan! 

Bekijk alles omtrent vergaderen op Kasteel Rijnhuizen

Kasteel Rijnhuizen

Reviews

 • Google reviews

  Kasteel Rijnhuizen scoort een 4.5 van de 5 sterren op Google. Bekijk de Google reviews hier!

 • LinkedIn

  Naast onze Instagram en Facebook pagina is Kasteel Rijnhuizen ook te vinden op LinkedIn. Mis niets en volg ons direct!

Kasteel Rijnhuizen
Kasteel Rijnhuizen

Locatie Kasteel Rijnhuizen

Maak een afspraak om een keer langs te komen!